-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugün sitemin içine hacklink denen olaydan bulaşmış mı bulaşmamış mı kontrol etmek için biraz denetleme yaptım.
Bir şey buldum ama ne olduğunu anlayamadım sanırım şifrelenmiş.
Bu kodun şifresiz halini söyleyebilen olursa sevinirim :confused:
<script>
/* (function(){try{var s,a,i,j,r,c,l=document.getElementsByTagName("a"),t=document.createElement("textarea");for(i=0;l.length-i;i++){try{a=l[i].getAttribute("href");if(a&&"cloudflare.com/email-protection"==a.substr(7 ,31)){s='';j=44;r=parseInt(a.substr(j,2),16);for(j+=2;a.length-j&&a.substr(j,1)!='X';j+=2){c=parseInt(a.substr(j,2),16)^r;s+=String.fromCharCode(c);}j+=1;s+=a.substr(j,a.length-j);t.innerHTML=s.replace(//g,">");l[i].setAttribute("href","mailto:"+t.value);}}catch(e){}}}catch(e){}})();
/* ]]> */
</script>
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Dostum bu şifre değil. Birileri sitene zararlı birşey atmış. Temizlemezsen yakında Google siteni zararlı olarak algılar ve erişime kapatır.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu kodlara pek aşina değilim ancak sitedeki metin alanlarının korunmasıyla yada mailto: linklerin yönlendirilmesiyle ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Bahsi geçen cloudflare temiz bir servis aslında. Nedense zararlı olduğunu düşünmüyorum ancak kaldırmak bir şey kaybettirmeyecektir, riske girmeyip kaldırabilirsin.