-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar siteyi kuralı 1.5 hafta oldu. Gerekli sayfaları ekledim, eklentilerini kurdum. Sitemapi google kayıt ettirdim. Bu sırada en az 500 karakterden oluşan 4 özgün içerik girildi. Robot.txt dosyasıda halledildi. Fakat tek bir soru var aklımda google analyticse baktığım zaman hiç organik trafik göremiyorum. 3-5 kişi olsa anlıcam, ama hiç yok. Ne yapmam lazım sizce ?
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aceleci olmamanı tavsiye ederim. İlk ay siten index alsa bile gerilerde kalır. Sıra bulucu uygulaması ile anahtar kelimelerde sıralamanı takip et. İlk sayfalara çıktıkça sitene organik ziyaretçiler Google'dan gelir.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Peki nasıl bir yol izlemeliyim. İçerik girmeye devam edeceğim. Farklı olarak ne yapmalıyım ?
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
4 içeriğiniz var daha biraz daha sabretmeniz lazım her gün en azından 1 içerik girmeniz gerekmektedir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
4 içeriğiniz var daha biraz daha sabretmeniz lazım her gün en azından 1 içerik girmeniz gerekmektedir.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3 aydan önce trafik bekleme derim. Sen şimdi yazıp emek verdiğin için sonuç görmek istiyorsun motive olabilmek için. Ama bu işler böyle yürümüyor maalesef. Bunu bilmende fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.