-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Soracağım sorulardan anlayacaksınız ki bu işte oldukça yeniyim :)
Benim sorun şu: Yeni bir web sitesi açmaya karar verdim. Diyelim ki uygun bir domain satın aldım. Bu siteye içerik girmek ve ziyaretçi çekmek için illa bir hosting şart mı? Mesela benzer mantıkla bakarsak, herhangi bir domain satın almadan wordpress veya blogger gibi yerlerden ücretsiz domain alarak kurduğumuz siteler hangi hostinglerde barınıyorsa, domain satın aldıktan sonra da o hosting içerisinde kalsa olmaz mı?
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
İlk önce wordpress ve blogger domain satmıyor. Blogger kullanırsanız hosting e gerek kalmaz.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Alanadı sadece bir isim ve yönlendirmeden ibarettir. Nihâyetinde sunucunun adresine yönelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hayır şart değil. Blogger dan blog alırsınız ve domaininizi bloggera yönlendirirsiniz. Hostinge gerek kalmaz. Siteniz blogger alt yapisina sahip olur.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Son bir sorum olacak. Herhangi bir hosting firmasındaki bir site, tekrar blogger altyapısına taşınabilir mi?