-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize cok tesekkurler arkaslar ilgilendiginiz icin benımki basit bir siteydi amacım kurup kategori belirlicekdim ve o kategorilere tıkladıkca link.tl ye yönlendirilicekdi amacım böylelikle para kazanamakdı ama link tl baslı basından hata ve bunun icin sanırım site kurmayada gerek yok gibi twitter üzerindende yapabilirim sanırım dedigim gibi 8 saat boş boş oturuyorm bunu paraya dönüştürmek istiyorm
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum. Link.tl adult içerikte tek türk alternatifin maalesef. Simdi trlinkin falan diyecek andavallar çıkacaktır. Uzak dur. Cpm yi yüksek gösterip sayım yapmiyorlar+ vpn ile girenleri de sayım yapmıyorlar.
Paypal hesabın varsa türk sitelerden uzak dur yoksa el mahkûm link.tl ye :)
http://link.tl/?r=28610 refimden üye olabilirsin. En azindan bir dene.
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum siteni anındahosting alabilirsin alan adını da oradan kayıt yapabilirsin sahipleri sivaslı anadolu kapalanı bir nevi data center sivas ve radore bulunuyor sağlam saldırı almaz wordpress kasmaz ben *** bu firmayı buldum kaliteli iş yapıyorlar firmanın yazılım mühendisi irfan bey var sana yardımcı olur adam gibi adamdır 1 yılı aşkın süredir bu firmayla çalışıyorum çok az kesintileri var