-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
YouTube Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir site kurmak istiyorum fakat hiç-bir bilgim yok ne yapılır nasıl yapılır bende wixden yapsam ek olarak bişey yapmam gerekir mi şirket kurmam gerekir mi ve ne sitesi kurmalıyım aklımda yemek tarifleri var
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tarihçi
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni başlayacaksan bu senin ilk siten olacaksa blogger veya wix ile başlayabilirsin biraz tecrübe edinirsin. Herhangi bir gelir elde etmeyeceksen bunu beyan etmeyeceğin için şirket kurman gerekmez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://uzmantarih.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben vix ile başlamandansa biraz okuyup wordpress açmanı öneririm. Wordpress'in ücretsiz versiyonunu kullanabilirsin veya sürdürmek istiyorsan domain ve hosting alabilirsin. Bunu nasıl yapacağını adım adım anlatan yığınla kaynak var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sıfırdan başlıyorsan blogger tavsiyemdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WordPress ile başlayacaksanız temanız benden :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende hemen hemen o yaşlarda merak salmıştım. blogger'dan çok eğer gerçekten yapıcam sadece merak değil diyosanız, wp öneririm. wordpress kurulum tema kurulumları düzenlemeleri iç seo (..) gibi konuları çözdükten sonrasında orta seviyeye kadar html&css ve php öğrenirsen devamı çok hızlı gelecektir.
sadece site kurayım, yazı yayınlaıp bir gelirim olsun dersen de; bir domain al ve blogger kullan. eğer ileriki zamanlarda iyi hit alırsan altyapıyı değiştirsen bile hit kaybına çok uğramazsın domain aldığın için.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.