Hayırlı olsun benimde site aynı tema aynı durumdayız yeni başladım. Fikir alıyım az öğreniyim diye aynı temalı başka siteleri örnek alarak öğrenmeye çalışıyorum. Temayı net öğrendikten sonra kendime has düzenleyecem inş.
Logo alanı çok boş duruyor. Logoyu çok büyük bir içeriği yansıtan resim yapabilirsin veya klasik logo , banner görünümlü bir görüntü olabilir.
Bu temayı en çekici kılan şeylerden biri kategoriyi renklendirme. Sende oyle yapmışsın ama üst menü ile kategori kısmını karşılaştırınca üst menü fazla ciddi duruyor. Onada renk verebilirsin veya tema üst menü ayarlarından üst menü bağlantılarını kategori rengine dönüştürebilirsin.
Logo kısmına takıldım yine alternatif olarak logo üstüne bir çeşit daha üst menü var adını bilemedim şimdi. Sabit olan o menüden ekleyebilirsin.
Tema ayarlarından eklediğin yazıların genişliğini biraz daha arttırabilirsin. Yanlış değilsem tema orjinal ayarında 600 o ayar 6,40 6,50 civarı fena olmaz gibi.
Başkada pek birşey yok herkesin sitesi birbirine benziyor zaten , içeriklerde klasik üst düzey olmayıncaya kadar karizma birşey yapılamıyor. :)
Ek Olarak: 404 Hata sayfasında kategorilerin altına sağına soluna bir yere arama sekmesinide ekleyebilirsin. Artısı olur.