-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
sosyal medya uzmanı - fotoğrafcılık
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun..
Kullanılan tema ve renkler genel haber akışı için pek uygun olmamış gibi geldi bana yani daha çok teknoloji, oyun vb haberleri yayınlayan site gibi göründü bana...
Amaç klasik haber sitesi yapmaksa mesela başlıklar ekleyebilirsiniz Gündem, Ekonomi vs vs gibi
Adsense gelince ise bol içerik bol trafik lazım... Hitinizin iyi olduğunu düşündüğünüz an başvurun yani günlük ortalama 1.000 hiti görün bence ama bazı arkadaşlar günlük 10 kişi bile girse olur önemli olan içerik diyor.. Siz ikisine de önem verin
Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok basit olmus tema. En basta 3-4 haber gozukecek kucuk kutucuklar veya slide seklinde haber kutusu olsa daha cazip olacaktir. Adsense'e gelince, artik sans isi. Kimini 2 haftalik sitesiyle onaylarken, kimisini ise yuzlerce makale ve guzel bir site olmasina ragmen onaylamiyor
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ana sayfada cezbedici bir yapı yok, ancak sürekli içerik girilirse içeriğin büyüklüğü ile aramalardan ziyaretler artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle içerik özgün olmalı. SEO ile ilgili haberi kontrol ettim farklı bri siteden alınmış neredeyse birebir aynı. Bu şekilde ilerlemek bence mümkün değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-