merhaba,
Daha öncesinde wm aracında görmüş olanınız vardır konularımı,mesajlarımı.
Bir gün içinde kendi siteme hem google'dan hem sosyal medyadan 10K , 1K arası kişi girdirdiğimi.
Şimdi ise bilgisayarımı satmış bulunmaktayım bu yüzden ne kendi siteme ne skype adresime ulaşabiliyorum zaten wmaracını da mobilden giriyorum.
Hiç bir hile hurda illegal yol yok. Sadece hangi haber dikkat çekicek ona bakıcaz,deneme yanılma yolu birşeyler yapmaya çalışıcaz.
Kenarda kullanmadığınız site var ise gelin boş da durmasın teste tabi tutalım.
Sizden ne kullancı adı ne şifre hiç bir şey istemiyorum zaten dosya olarak birşey de gönderemem hatta txt bile gönderemem sadece özel mesaj dan yazıyı yolluyacam siz gerekli yeri düzenleyip bana paylaşılan yazının linkini vereceksiniz.
# illegal ile bir işimiz yok,olmaz da. Teste tutulan sitenin google analytics ile bağı olması gerekiyo yani gelen anlık hiti ve günlük hiti görmemiz gerekiyor.
Varsa deniyecek arkadaş özel mesaj atabilir. Yani hitim yok,hitim az diyen yazsın. Amacım sadece hangi haberlerin yazının daha çok dikkat çekeceği.
Çalışıcak olan kişiyi seçme hakkı mı gizli mi tutarım. İster 0 dan site olsun ister 1 aylık.