-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, dostlar kısa bir sorum var. YGS Puan Hesaplama veya Lys Puan Hesaplama tarzında sayfalar eklemek istiyorum. Bunları yapabileceğim bi eklenti veya yazılım dili var mı ?. Algoritma oluşturabilecek kadar Çat pat Java ve C# Diline hakimim ama nasıl entegre olabilir bilemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
C# ve Java bilen birisi "bunları yapabileceğim bir yazılım programı var mı" gibi saçma sapan bir soru sormaz. Bu açtığın konudan programlama hakkında en ufak bilgin olmadığın anlaşılıyor. Forumdaki arkadaşlara ücreti karşılığında yaptırabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
BirkanUlusoy adlı üyeden alıntı
C# ve Java bilen birisi "bunları yapabileceğim bir yazılım programı var mı" gibi saçma sapan bir soru sormaz. Bu açtığın konudan programlama hakkında en ufak bilgin olmadığın anlaşılıyor. Forumdaki arkadaşlara ücreti karşılığında yaptırabilirsin.
Çat Pat biliyorum demiştim okuyamadınız galiba. Program yazabiliyorum fakat siteye nasıl entegre ederim hiç bir fikrim yok.
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Sana önerim php öğrenmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beklediğim cevap aslında buydu teşekkür ederim zaman ayırdğınız için :).
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Basit php kodlariyla yapabilirsin hocam zor degil.topla cikart bol fonksiyonlari isini gorur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende o yöntemi deneyeceğim :)