-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
Bir müşteriyle 2 web sitesi için anlaştım. İkiside farklı konseptlerde olacaktı. İlkinin tasarımını bitirdikten sonra (10 gün sürdü) müşteri onun iptal olduğunu söylüyor. Bende neyse ikincisine geçip onuda bitirdim şimdi. Buda yaklaşık 15 gün sürdü. Şimdi sadece bir web sitesi yayınlıyoruz. diğeri iptal olduğu için.
Sorum şu müşteri sadece tek web sitesi ödemesi yapmak istiyor, bende ikisini birden almak istiyorum, sonuçta zaman harcadık. Daha cevap yazmadım, tam netleştiremedim. Ne yapsam acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
online sales maneger
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sözleşmeniz yoktur muhtelemen, adam almayacaksa çok ta yapacak bir şey yok gibi görünüyor. mahkeme vs deseniz muhtemelen fatura düzenlememişsinizdir. kapora ön ödeme almışsanız en azından onu iade etmeye bilirsiniz. sonuçta ortada bir emek söz konusu müşterinin de bunu göz ardı etmemesi gerekir. nasıl bir site demosu varmı merak edenler için 10 gün uğraşmışsınız en azından insanlar görsün
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam o almıyorsa sizde satışa koyun alan çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Aslına bakarsanız, ikinci işe başlamadan önce daha iptal dediği zaman işi bitirdiğinizi ve emek harcadığınızı bildirip alması gerektiğini söylemeliydiniz..