-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni bir spor haber sitesi kurmuştum. Twitter dan hit çekerek devam ederim diye düşünmüştüm. Kullandığım domaim ileride sorun çıkarabileceği için durdurdum. Tekrar yeni bir domain ile devam edeceğim. Sorduğum herkes çok zor alan seçmişsin diyor. Sizce Twitter' ı aktif kullanarak hit çekebilirmiyim? Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok mu değerli fikirlerini paylaşacak kimse :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hafız
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gerçekten haber alani çok zor. Fakat güzel bir reklam bütçesi ile, yapılmayacak iş yoktur. Eğer domain arayışında iseniz ona da yardımcı olabilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain henüz bulmadım arıyorum. cnnspor olarak açmıştım fakat sıkıntı olacak gibi.. o nedenle kullandığım temayı da kaldırdım ve kapatacağım tamamen. reklam hiç düşümedim fakat twitter üzerinden hit çekerim belki diye düşünmüştüm..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle arkadaşın dediği gibi çok zor bir iş bende haber sitesi var gerçekten baş şişiriyor haberiyle ayrı uğraşıyorsun. Yeni haberler felan çekmen gerekiyor hit çekmen lazım twitter üzerinden hit toplarsın ama organik bi twitter hesabın olması gerekiyor ve güncel haberler geçirmen lazım yeni alan adı arıyorsan istersen kendi web sitemi satabilirim sana herşeyi tam uygulamasından tut facebook hesabına kadar herşeyi aktif
1 kişi bu mesajı beğendi.