-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sıfırdan udemy üzerinden yazılıma başlamak istiyorum. Varsayıyorum ki html css bunları cözdüm. Java, python gibi hepsinden biraz biraz mı yoksa tek bir dilde ustalasmakmı daha cok iş gorür yardimci olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ya programcı yada webci ol. benim tavsiyem web üzerine gitmen webde çok güzel paralar var buna emin olabilirsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknik Destek
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir çok alanda bilgi sahibi olmak tabii ki iyi fakat fakat ilk etapta tek alanda uzmanlaşmanızı öneririm
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek alan kesinlikle. ben her şeyden az az biliyorum ve hiçbir işime yaramıyor tek alanda uzmanlaşıp devam etmelisin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle programlamanın temelini yani mantığını oturtman lazım diye düşünyüorum.Birden fazla programlama dilini en azından başlangıç seviyesinde öğrenerek bunlar arasındaki benzerlikleri,bunlar arasında nasıl geçiş yapabileceğini görüp programlamanın mantığını kendi kafanda oturtmuş olursun ve ilerleyen süreçte kendine bir yol çizip uzmanlaşmak istediğin asıl konuya gidebilirsin. Ve Ayrıca bu mantık oturduğu zaman zaten tek bir dilin sana hiçbir şey katmayacağını göreceksin ve tek bir konuda uzmanlaşmak istemeyeceksin.
programlamanotum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek alanda uzmanlaşıp sonrası için kendinize değerler katmalısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İngilizce öğrenmek gibi düşünün. İngilizce yı iyi bilen biri almancayı daha kolay öğrenir. 1 programlama dilinde uzmanlaşmak ortalama 10 yıl alır derler. Siz uzmanlaşmayi beklemeyin tabi ki. Fakat orta düzey bile olsa önce tek bir dile odaklanmak her zaman daha mantiklidir. Devami zaten gelecektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.