Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
merhaba arkadaşlar bir haber teması almak istiyorum fakat hostumda ioncube yüklü değildir bu sorunu ansıl giderebilirim host da hostinger de yeni bir host al tavsiyesinde bulunan arkadaşlar bu sorunu giderebileceğim güvenilir firmalarda tavsiye ederlerse iyi olur ya da ioncube istemeyen haber teması tavsiyesinde bulunan arkadaşlarda olabilir bunlar için sizlerden destek bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
2013'ten beri AxiTRBilişim'den VDS hizmeti almaktayım 11 ay önce hosting aldım hiç sıkıntılarını görmedim limitsiz hosting 20 domain 100TL gerçekten çok performanslı plesk panel veriyorlar.
Tek sıkıntıları ticketlere biraz geç yanıt vermeleri ve domain fiyatları isterseniz düşünebilirsiniz.
( biraz fazla mı övdüm ne kendileri uzun süredir müşterileri olduğum için indirim de yaptılar tam oldu :) [reklam gibi oldu sanki ha] )
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ioncube istemeyen tema demek şifrelenmemiş tema demek onu zor bulursun ayrıca hostingerda ioncube yüklü temada sorun vardır
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yok ben tema satın alacaktım fakat ben hostinger in ücretsiz paketini kullanıyorum fakat temayı alacağım firma hostinger ile uyumlu değil cevabını verdi