-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
makina teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mrb Arkadaşlar,Engin Bilgilerinden ve Deneyimli Webmaster arkadaşlarımızın düşüncelerini ihtiyacım var,
İlk defa web sitesi kuruyorum hosting ve domain aldım Wordpress kurdum sonrasında kurumsal Wordpress tema kurmam gerek ama yabancı tema aldıgımda turkcelestirme yapabilirim fakat bu temaların yönetim panelinin türkçe olmaması içerik makale fotoğraf eklerken sıkıntı olurmu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunların tema ile alakası yok hocam wordpress'ten ekleyeceksiniz. Tema ile ilgili (renkler, yerleşim, bileşenler vs.) ayarlar tema panelinden yapılır.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
aldığınız temayı türkçe çevirebilirsiniz bunun için gerekli edit programları mevcuttur. poedit veya notepad ++ ile kodlama dilini'de UFT - 8 Bomsuz şekilde yapabilirsiniz.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
makina teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani gönül rahatlığıyla alabilirim, türkçeleştirme konusunda bir çok editleme videosu mevcut fakat ben türkçeleştirmenin sadece tema arayüzündeki tools ve temada bulunan yabancı dil kelimelerin turkcelestigini ve sonrasında içerik makale eklerken sorun yaşarmıyım diye düşünüyordum.. Verdiginiz bilgiler için çok teşekkürler Arkadaşlar..