webstar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çok kolay arkadaşım firefox kullanıyorsan ben download helper diye bir eklenti kullanıyorum . Hem program değil eklenti hem de hiç kasmıyor basitçe indiriliyor. Fakat illa program oolsun diyorsan aşırı uyuz olduğum hayatta en sevmediğim program olan idm(int. Down. Maneger) :) kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Downloadhelperi denedim ama videonun başındaki reklamı alıyor sadece. idm de aynı şekilde.
webstar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
lanet program idm :) indiriyor .. Şöle yp reklamı geç de sonra indir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
webstar adlı üyeden alıntı
çok kolay arkadaşım firefox kullanıyorsan ben download helper diye bir eklenti kullanıyorum . Hem program değil eklenti hem de hiç kasmıyor basitçe indiriliyor. Fakat illa program oolsun diyorsan aşırı uyuz olduğum hayatta en sevmediğim program olan idm(int. Down. Maneger) :) kullanabilirsin.
idm yi niçin sevmiyorsunuz hocam merak ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
player şifrelmesi kullanılıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
webstar adlı üyeden alıntı
Yıllar önce kullanıyordum o zamanlar şimdikine göre çok daha rahatsız ediciydi. Ses video bişey görmesin lap diye popup açılıyordu. onu indireyimmi bunu bilmem ne yapayımmı bide o zamanlar çok kod yazıyodum iyicene dikkatimi dağıtıyodu. O gün bugündür sinirim ona :)
İlk zamanlarda (2-3 sene önce) bendede o şekilde çıkıyordu videoya tıklayınca direk indireyimmi diyordu sonraki sürümlerde o sorun ortadan kalktıydı videonun altında indirmek için tıkla yazıyordu bu şekilde halen kullanıyorum menmunum yani.Sizde halen yapıyorsa enteresan.Bu arada kullandığım tarayıcı opera.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim kullanmaya başladığım zaman hocam :D belki dahada geç olabilir hocam idm yi ilk kullanmaya başladığım vakit diyeyim ozaman sizdeki sorunu yaşıyordum.