-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar genel bir blog açtım blogta günlük hayattan konular olacak haberler,videolar,resimler gibi merak ettiğim ücretsiz wp,blogger,joomla temalarının linkleri paylaşsam adsenseye başvuru sırasında sorun çıkartırmı acaba.Konu başlığına örneğin "WebPortal Blogger Teması indir" yazsam sorun olurmu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben sorun olacağını zannetmiyorum. Neticede film,dizi,müzik gibi telif hakkı gerektiren içerikler değil. Tabi ücretli satılan premium temaların sahipleri şikayet edermi, ederse ne olur onu da düşünmek lazım. İndirme yapılan siteler yasaklansaydı bir sürü yasal program sitesi de yasaklanırdı.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
MrAuTHoR adlı üyeden alıntı
Ben sorun olacağını zannetmiyorum. Neticede film,dizi,müzik gibi telif hakkı gerektiren içerikler değil. Tabi ücretli satılan premium temaların sahipleri şikayet edermi, ederse ne olur onu da düşünmek lazım. İndirme yapılan siteler yasaklansaydı bir sürü yasal program sitesi de yasaklanırdı.
Hocam premium temaların indirme değilte tanıtımı olabilir hani benim merak ettiğim konu başlığında indir kelimesinin geçmesi google bu yüzden siteyi warez sanmasından korkuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam premium temaların indirme değilte tanıtımı olabilir hani benim merak ettiğim konu başlığında indir kelimesinin geçmesi google bu yüzden siteyi warez sanmasından korkuyorum.
Warez'in anlamı korsan yani telif hakkı gerektiren paylaşımlar demektir. İndir kelimesini warez'den sayacağını zannetmiyorum. Az önce baktım en çok program indirilen ve indir diye arattığında Google'da ilk sırada çıkan tamindir.com 'da da Google reklamları var. Yani Google indir kelimesinden dolayı kimseyi banlamaz. Tabi Google'ın işine akıl sır ermediği zamanlarda oluyor. O yüzden kefil olmak mümkün değil =)
Bende haftalardır bir tema indirme sitesini yapmakla meşgulum. Fakat benimkisi wordpress yada herhangi hazır bir sistem değil. Sıfırdan yazıyorum. Bitince bende Google reklamları koyucam siteye. Banlanırım diye bir endişemde yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com