-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar ben front-end ve back-end yazilimlari konusunda birseyler yapmak ve mumkunse bunu profosyonel bir seviyeye tasimak istiyorum. Web sitesi tasarim/dizayn olayina gelincede ne yazikki hic bir dizayn yapamiyorum ve en guzel cizimlerim cin aliyi gecmiyor.
Merak ettigim sey nereden ucretsiz dizaylar bulup kodlayabilirim? Hatta elinizde kendiniz icin yaptiginiz bir dizayniniz varsa gonderirseniz seve seve onlarin front end yazilimini yapabilirim.
Tesssekurler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Front end yazılım zaten kişinin hayal gücüne kalmış bir şey değil mi, neden harici kareografiler arıyorsun ki kendine otur düşün hayal et. Ne yapmak istiyosun, nerde kullanmak istiyosun nasıl bi işlevi olacak. Ona göre önce hayal et daha sonra ister kalem kağıtla isterse de phoshopta şekle dök daha sonrada başla kodlamaya.. (Böyle damdan düşer gibi atlamış oldum ancak ben olsam öyle yapardım hacı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya belki oylede soyle bir denedim bir dizayn cikarmayi kafama gore birsey yapmayi ne renkleri birbirine uydurabildim nede goruntusunu)) birde dizayn olayi iki saatimi aldik cok kucuk bir login girisi icin kodlamasi yarim saatimi o yuzden sanirim suanda biraz hazira konum sadece kod yazmaya odaklanmak isiyorum)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Themeforestte bir cok şablon mevcut eger ucret odeme konusunda sıkıntınız yoksa uygun fiyatlara tasarimlar mevcut.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
emalper freepikte bulabilirsin.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)