-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sa arkadaşlar size birşey sormak istiyorum web sitem için facebook veya twitterdan hesap açmayı istiyorum ama şöyle bi kaygım var şimdi ben internete uzmantekno yazınca ilk sırada çıkan sitem 2-3 sıraya düşermi acaba. sizce sosyal medyadan hesap açayımmı açmayayımmı. açmalıysam facebooku bu yoksa twitterı mı tercih etmeliyim şimdiden teşekkürler
https://turanotagi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
İkisinide tercih etmelisin. İki siteninde sana faydası olacağından emin olabilirsin. Hatta sadece onlarla kalmayıp, diğer sosyal ağ sitelerini de kullanmalısın. Bugüne kadar 10-15 adet sitem oldu her birinin de fb ve twitter sayfası vardı. Site ismi ile, sosyal ağ isimleri aynıydı. Fakat bugüne kadar sosyal ağlar yüzünden hiç 2. veya 3. sıraya düştüklerini görmedim.
NOT: İlk zamanlar ilk sayfada bile olmayabilirsin. Fakat zamanla sitenin ismiyle arama yaptığında ilk sırada olacağına emin olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Sosyal ağlar sitene sıralama yönünden zarar yerine YÜZ kat fayda getirecektir. Günümüzde birçok kişi hit lerini sosyal medya sitelerinden elde ediyor