Merhaba,
Bu konuyu açmamda bir sorun var mı emin olamadım ama işin içinde olan daha iyi bilir dedim.
Web tasarımı, yazılımı, programlama üçünü de öğrenmek istiyorum. Çok zor olduğunu biliyorum yine de kararlıyım. Hazır öğrenirken yanında bir de açıktan bölüme kaydolmak istedim.
Web Tasarım Kodlama ile Yönetim Bilişim Sistemleri bölümleri faydalı olacak gibi ama konuya biraz uzak olduğum için hangisi daha çok katkı sağlar emin olamadım.
Birinde olup diğerinde olmayanları ayırdım, aşağıya yazacağım. Programlama öğrenen web yazılımı ve tasarımı da yapar şeklinde bir mantık var çoğu kişide ama ikisi bana biraz farklı görünüyorlar. Hepsini öğrenmek yıllarımı alsa da sırasıyla ilerleyeceğim ancak hangisini okumak daha çok yardımcı olur onu bilmek istiyorum.
Hangisini seçmeliyim sizce?
Web Tasarımda; internet tabanlı programlama, web tasarımı, içerik yönetim sistemleri, web yayıncılığı, web okur yazarlığı, web tabanlı kodlama, görsel web tasarımı, öğrenme yönetim sistemleri, web yayıncılığı araçları, grafik tasarım, ağ yönetimi ve bilgi güvenliği
Bilişim Sistemlerinde; bilgisayar ve programlamaya giriş, internet ve web programlama, işletim sistemleri, veri tabanı sistemleri, karar destek sistemleri, işlem tablosu programlama, kurumsal kaynak planlama sistemleri, veri tabanı programlama, ileri programlama, karar modelleri, veri madenciliği, sistem analizi ve tasarımı, algoritmalar ve programlama, elektronik ticaret