Zanaa
3arti1.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar, bloggerde kendi düzeyimde temalar kodlayıp, düzenliyordum. Fakat sonralardan Wordpressin seo açısından daha iyi olmasından dolayı Wordpresse geçtim ve kendime bir Counter-Strike topluluğuyla ilgili blog sayfası açmaya karar verdim.
Jet Mag Lite temasını kendimce biraz düzenledim, ve çalışmalarım devam ediyor.
Sizin yorumlarınızı bekliyorum..
blog :
https://cskeyfi.com
Her türlü eleştiriye açığım, logo pek olmadı uğraşıyorum :D
https://3arti1.net/kadinlarin-aldatma-nedeni-nedir-evli-kadinlarin-kocasin/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Header kısmına bir menü eklemelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar bu tarz başlık atan herkesin sitesine destek olmak amaçlı hep bakıyorum. Çünkü tıklama almak için paylaştığınızı biliyorum. Bi tık'ta benden gelsin diye genelde es geçmeden giriyorum. Ancak nacizane önerimdir, biraz daha sitenizi geliştirip, içerik olarak doldurduktan sonra bu tarz tanıtımlar yapmanız olacaktır. Zira bir kere girdikten sonra bir daha bir çoğunuzun sitesine girmiyorum. Çünkü içi boş, tasarım bitmemiş, yarım yamalak. O yüzden belli bir düzene girmeden bu tarz paylaşımlar yapmanızı önermiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Ufak bir eleştiri :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Tek gördüğüm hızlı güzel temayı bu şekilde devam ettir güzel bir tema çıkabilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CS sizin kavradığınız kadar geniş değil sanırım, bunu yansıtamamışsınız siteye. 2-3 makale ile bir değerlendirme yapmak doğru bir sonuç vermeyecektir.
Geliştirmeyi düşünüyorsanız biraz daha profesyonel içerik oluşturmaya bakmalısınız ve elbette bence bir wordpress ile devam edin derim. Daha iyi tema seçeneğine de ulaşabilirsiniz.
Logo çalışılmalı...
Menü sanırım içerik az olduğu için yok. Az da olsa mutlaka Menü oluşturmanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yeni eklenenlerin arkasına kolon yerleştirirsen daha güzel durur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Site Yapımı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam daha iyi tema ve daha iyi bir içerikle güzel olur. İçeriğinizi kısa. Zamanla uzatın bence. Ç
Zanaa
3arti1.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tüm yorumlarınzı dikkate aldım, sakın tanıtım yaptığım için paylaştığımı düşünmeyin. Ben günlük 100-200 makalede yazabilirim. Ben az ve öz yazıyorum daha önce bileniniz varmıydı bilmiyorum ama az ve öz olarak tasarladığım azbuz.org sitem ( 2-3 hafta önce sattım ) 200 makelede 1. sayfadaydı ve bir çoğunda ise ilk 3te bazılarındada ilk 1de, sağlam bir hite sahipti. Sonrasında CS ile ilgili blog açmaya karar verdim şuan yazdıgım konulardan bir tanesi 1. sayfalara erişmiş durumda, ben bu tür siteleri deneme amaçlı açıyorum. SEO açısından yeni olduğum için bazı testler deniyorum evet temayı bu şekilde devam ettirtecem, sade ve hızlı olması lazım. Menü alanını ekledim içerik az oldugu için yarıda bıraktım çalışmalarım devam ediyor.
Tekrardan teşekkür ediyor ve yorumlarınızı dikkate alıyorum.
Ayrıca içerikler konusunda haklısınız fakat ben başlıktada belirttiğim gibi tasarımla ilgileniyorum şuanda.
https://3arti1.net/kadinlarin-aldatma-nedeni-nedir-evli-kadinlarin-kocasin/
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ücretsiz temamız olan Jet-Mag-Lite temasını kullandığınızı gördük tema üzerindeki değişikliklerinizi ilgi ile takip ediyoruz değişiklikleriniz yenilikçi olmuş elinize sağlık. İyi çalışmalar dileriz :)