lostyazilim
tr.link

wordpress fazla etiket

15 Mesajlar 2.491 Okunma
lstbozum
tr.link

StonKeep StonKeep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Fazla etiket girme bundan sonra,bu açık bir şekilde sandbox sebebidir. sandbox'tan çıkmak da oldukça zordur :)

wmaraci
reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
212 konuya 936 etiket girmişim ben. Sanırım doğrusuda bu.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
http://wordpress.org/extend/plugins/searchterms-tagging-2/
dediğin ekleni bu, bence kullanmalısın, sana geri dönüşü iyi olur, çünkü hangi misafirin ne arayarak geldiğini görebilirsin, sayyac siteleri bunu doğru düzgün yapamıyorlar, bu eklentiyi kullan, gelen etiketlere göre tekrar konu açarsan hitin yükselir

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Konu içeriği hakkında bilgi vermeyen etiketler girmek riske sokar. Yani konu içeriğine yönlendirmeyen etiketlerden ziyaretçi doğal yollarla gelmeyeceği için, ziyaretçi akışı sağlanmayan etiketler bir süre sonra spam içerik olarak algınalabilir.

Gündemi takip ederek, aynı etiketlerle konuları bağlamak en güzeli, yani bir yazı için kullanılan etiketi diğer yazı içinde kullanarak hem ortak etiketlerle yazıları bağlamış olur hemde kelime yoğunluğunu korumuş olursunuz.

Tavsiyem trafik sağlanışına göre etiketleri az koyup sonrada yavaş yavaş artırmaktır. (Çok genel bir yazı dahi olsa, başlıkta geçmeyen ama önemli olduğunu düşündüğünüz kelime gruplarıyla etiketler yapabilirsiniz. Bir nevi alternatif başlık şeklinde etiket girmek, tek bir makale ile birçok başlıktan ziyaretçi kazanmak demektir.)

Yani olayı biraz daha detaylandırırsak, PES 2012 ile yazdığınız bir metinde indirme adresi yoksa, PES 2012 indir şeklinde bir etiket girmek bir zaman sonra siteye giren ziyaretçilerin gezinme süresini de düşürecektir ki bu size trafik yönünden artı sağlasa da VOP değerinizde düşüklüğe neden olacaktır. (Visiting on Page Time) Bu da SEO'yu aldığınız trafikle doğru orantıda -büyük oranda- etkilemektedir.

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
wmaraci
wmaraci

sarkos sarkos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 9, (%100)
Bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim dün akşam etiketleri sildim ve bugün hitim artmaya başladı düşmesini bekliyordum aslında ama arttı :) yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al