lostyazilim

Wordpress Site Sorunum

14 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Bunun sebebi sizin almış olduğunuz hostingin bulunmuş olduğu sunucudaki başka bir sitenin sunucunun cpu sunu fazla tüketmesinden kaynaklanmaktadır. Tabii her hostingin belli bir cpu harcama limiti vardır ve sizin siteye artık kullanmış olduğunuz host yetmemektedir.Yani sizin yapmış olduğunuz bir durum değil .

wmaraci
reklam

ugurcanka ugurcanka Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 112 / 90
  • Ticaret 34, (%100)
Host kaynaklı RAM yetmediğinden MySQL çöküyor bizzat ben yaşadım;
http://ugurcankaya.net/ubuntu-mysql-cokme-sorunu-takas-swap-alani-olusturma.php

Developer

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
aynı sorunu 2 yıl once aldım :D windows host a php kurdugum içindi :D
Vmedyam

kişi bu mesajı beğendi.

Vmedyam Vmedyam www.vmedyam.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)
Arkadaşlar Haftalardır site ile uğraşıyorum ama sorun geçmedi. yeni konu açmamak adına sorunu buradan belirteyim istedim

Son Aldığım hata yine "500 internal hatası" ve "Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu" şeklinde bir uyarı, host şirketime durumu izah ettim bana aşağıdaki cevabı verdiler

Buyrun Yorum sizlerin Arkadaşlar

Merhaba,

Internal Server Hatası almanızın birçok değişik sebebi olabilir. Çoğu durum .htaccess dosyasının yanlış yapılandırılmasından kaynaklanmaktadır.

Bunun sebebi genellikle kodlamanız olmakla beraber, çoğu zaman kodlamanın kendindeki yanlış dosya izni veya kodlamanın ulaşması gereken dosya ya da klasördeki yanlış izinlerdir. Ayrıca kodlama yollarının doğru ayarlandığından da emin olmalısınız.

Ayrıca kodlamanızın dosya kodlamasının da doğru olduğundan emin olunuz (ASCII ya da Binary - Kodlamadaki özel talimatlar için beni oku dosyasına göz atınız).

Bir diğer problem dosya ve klasör izinleri olabilir. Kodlamanızın izinleri 755, ya da rwxr-xr-x olmalıdır.

Bunu düzeltmenin birkaç yolu vardır:

1. .htaccess dosyası ile müdahale etme.
Eğer sitenizde kullandığınız .htaccess dosyanız varsa, belki de tarayıcınızda ulaşmak istediğiniz web sayfası ile ilgili ters bir işlem yapıyor olabilir. Lütfen .htaccess dosyanızın yapılandırmasını bir hata olmaması için bir kez daha kontrol ediniz. 500 internal hatasına sebep olup olmadığını anlamak için .htaccess dosyasını siliniz ya da farklı bir isim veriniz.

2. PHP kodu zaman aşımı
Eğer PHP kodlamanız dış ağ bağlantıları yapıyorsa, bağlantıda zaman aşımı olabilir. Eğer çok fazla bağlantı denemesi olursa ve zaman aşımına uğrarsa, bu internal server hatasına sebep olacaktır. Bu zaman aşımını ve hatasını engellemek için, ilgili PHP kodlamanızın bazı zaman aşımı kuralları ile kodlanmasını öneriyoruz.

3. Kodlama isminiz + internal server hatası yazarak Google'da arayınız. Örneğin bu hatayı wordpress sitenizde alıyorsanız - Google'da Wordpress internal server hatası araması yapınız.

Sahip olabileceğiniz ilave sorulara cevap vermekten keyif alırım.

Saygılarımızla,
Egehan D.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al