-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;
Ben yaklaşık 2 aydır blog yazıyrum ve artık bu blogun görsel kısmını biraz düzenlemek istiyrum. Bunu yapmaya resimleri değiştirmeden başladım. Biraz kodlarla uğraşıyım dedim ama olmadı. Html bilgim var ama bu wordpress temalarını dreamweaver gibi programlarda düzenlemeyi bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkrler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Tam olarak yapmak istediğin nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitede sağdaki bölüme bazı konular eklemek istiyorum. Resim önizlemeleri gibi. Mesela bi karikatür köşesi.
bunun gibi birçok şey. az çok dreamweaver kullanabiliyrum ama bi wordpress temasını nasıl dreamweaver da düzenleyebileceğimi bilmiyrum. Ayrıca sadece dreamweaver olmasıda önemli değil farklı düzenleme programları biliyrsanız onlarda olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sen tema düzenlemeyi mi öğrenmek istiyorsun yoksa temana birşeyler ekleyeceksin ama ekleyemiyormusun hala anlamış değilim. "bunun gibi birşey şey" yazmışsı ama tam olarak ne istediğini yaz ki yardımcı olalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
birşeyler ekleyeceksin ama ekleyemiyormusun galiba bunu demek istiyor
veya birşeyler eklemenin dreamweaverle oldugunu sanıyor :S galiba eklenti falan arıyor sanırsam