-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cool Chain Group
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Herkese merhaba,
Yabanci dilli bir site icin türkce sitelerden backlink almak faydali olur mu? Biraz acacak olursak;
Almanca sitem icin Almanca bir tanitim yazisi yazip, bunu Türkce olan bir sitede yayinlatip backlink alinsa yarari yada zarari nasil olur?
Simdiden tskler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Aynı dilde linklerin daha yararlı olduğunu düşünuyorum. Bu yüzden yabancı dildeki websitelerine özel bir backlink paketi yaptım mesela. Bu şekilde daha fazla verim aldığımızı fark ettim.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Ben kesinlikle dil konusunda yabancı dilli sitelerime aynı dil kaynaklar üzerinden backlink almaktan yanayım. Ancak bir çok Türkçe sitenin İngilizce kaynaklardan backlink aldığını biliyoruz. Ben açıkçası İngilizce sitelerime Türkçe sitelerden backlink almadım hiç. Pek çok büyük bir zararı olmayabilir ama yararı da pek yoktur. En iyisi aynı dili tercih etmektir. Bu şimdi problem değil ise ilerde problem olabilir.
belorin
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sitesine göre değişir. Site yazısı türkçe içinde Almanca bir terim gibi geçirtir ve bununla beraber faydalı ve kaynak gösteren bir yazı şeklinde hazırlarsan alabilirsin.
Yapay zeka artık yazıları okuyor ona göre SEO yapın.
https://www.canyurekli.com