netbozum
wmaraci reklam

[Yardım]Seo Sorunum.

2 Mesajlar 688 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 688 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

greencheapnet greencheapnet GreenCheap CMS Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 31 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar web sitem joomla tabanlıdır ve blog tarzında ilerliyorum ilerleyen zamanlarda wp kullanmak istemiyorum ve bu 1 haftada seoda istediğim gibi bir işlev olmazsa wp'ye geçicem gönülsüzce... Yaklaşık 2 haftadır web sitem açık. Googleda direk yunussenem olarak aratınca ilk sonuçta çıkıyorum ama yazdığım makalelere göre arama yapınca hiç bir şekilde sonuç çıkmıyor bu yüzden Seohocası sitesindeki seo araçlarına bakıyorum

Burada gösterilen hataları bir türlü gideremiyorum H3 yapıyorum yok h2 yapıyorum yok kafayı yedirtcek bana hiç bir şekilde olumlu sonuç vermiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz bahsi geçen makalenin linki budur.
http://www.yunussenem.com/benim-blogum/10-siccin-3-c%C3%BCrm%C3%BC-a%C5%9Fk-vizyonda.html
http://www.yunussenem.com/benim-blogum/10-siccin-3-c%C3%BCrm%C3%BC-a%C5%9Fk-vizyonda.html

Bu arada arama dostu link olmasına rağmen yukarıdaki linklerim bu şekilde çıkıyor. Etkilermi Seoyu?

wmaraci
reklam

runawaytr runawaytr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Gemi mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 0 / 24
  • Ticaret 17, (%100)
seo hocasına güvenme manuel olarak kaynak kodlarından bak. İlla bir araç kullanayım diyorsan seoquake kullan
benim yakaladığım h tagleri şunlar;

: Siccin 3: Cürmü Aşk Vİzyonda

Siccin 3 Serisi Diğerlerinden Çok Farklı

İnsan Arkadaşının Kız Kardeşine Aşık Olurmu?

Yunus'un Kişisel Düşüncesi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al