lostyazilim
tr.link

Yeni Başlayanlar ! Gelin Ortak Olalım !

5 Mesajlar 953 Okunma
acebozum
tr.link

kaliteliforum kaliteliforum Sakin Ol Şampiyon ! Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster , Grafiker
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 99 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
Hobi olarak webmasterliğe adım atan arkadaşlarımıza diyorum ki, gelin ücretsiz bloglarla şunlarla bunlarla uğraşmayın. Beraber götürelim bu işi.
Sınırsız host üzerine açmış olduğum web sitem üzerinde 6 aydır emek vermekteyim. Çok şükür belli aşamaları atlattım. Google Adsense'den onaylı hesabım var. Az çok da adsense reklamlarından geliyor. Akmasa da damlıyor. Ancak belli bir zamandan sonra insan anlıyor ki bu iş bir ekip işi. Eğer düşünürseniz buyrun gelin. Sizden bir ücret de istemiyorum. Aynı zamanda isterseniz adınıza da subdomainde bir blog açabiliriz.

Sitemiz: http://www.vbide.com

İletişim için Mail Adresi: admin@vbide.com

googleasistan
webimgo

blueffect blueffect Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 29 / 89
  • Ticaret 2, (%100)
Konuyu baltalamak istemem ama wmaracı'ında çok daha profesyonel proje sahibi kullanıcılar var onlar böyle bir teklif yapsa bi nebze anlarım da sizin kişisel bloğunuza kim neden ortak olsun, bloğunuzu inceledim bir çoğu sadece 3 satır yazı ve bir resimden ibaret özgün içerik olabilir ama sırf yazılmak için yazılmış.

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 99 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

blueffect adlı üyeden alıntı

Konuyu baltalamak istemem ama wmaracı'ında çok daha profesyonel proje sahibi kullanıcılar var onlar böyle bir teklif yapsa bi nebze anlarım da sizin kişisel bloğunuza kim neden ortak olsun, bloğunuzu inceledim bir çoğu sadece 3 satır yazı ve bir resimden ibaret özgün içerik olabilir ama sırf yazılmak için yazılmış.

Dostum haklısın ben zaten yeteri kadar zaman harcayabilmiş olsam ortak aramam. Ayrıca o profesyonel projelere de ortak olabilmen için belli meblağlar da yatırman gerekir senin. Ben burada bir ücret talep etmiyorum.
5 Kişilik bir ekip oluşturabilsek,
her biri haftada 1'er özgün makale yazsa
bir yerlere gelinir herhalde :)

Ayrıca teşekkürler dostum.

blueffect blueffect Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 29 / 89
  • Ticaret 2, (%100)

kaliteliforum adlı üyeden alıntı

Dostum haklısın ben zaten yeteri kadar zaman harcayabilmiş olsam ortak aramam. Ayrıca o profesyonel projelere de ortak olabilmen için belli meblağlar da yatırman gerekir senin. Ben burada bir ücret talep etmiyorum.
5 Kişilik bir ekip oluşturabilsek,
her biri haftada 1'er özgün makale yazsa
bir yerlere gelinir herhalde :)

Ayrıca teşekkürler dostum.

Hayır yanılıyorsun bence kimse ücret talep etmez sadece profesyonel proje sahipleri katılacak kişilerin de profesyonel olmasını beklerler bence sitenize ekip arkadaşı aramaya başlamadan önce sitenize daha doyurucu içerikler ekleyerek çekici hale getirin eminim bu daha çok dikkat çeker bu benim kişisel önerim tabi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 99 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

blueffect adlı üyeden alıntı

Hayır yanılıyorsun bence kimse ücret talep etmez sadece profesyonel proje sahipleri katılacak kişilerin de profesyonel olmasını beklerler bence sitenize ekip arkadaşı aramaya başlamadan önce sitenize daha doyurucu içerikler ekleyerek çekici hale getirin eminim bu daha çok dikkat çeker bu benim kişisel önerim tabi.

Haklısınız hocam :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al