Hali hazırda http://wmhane.com‘da yer alan içerikleri yeni başlayanlar için daha anlaşılır kılmak için artık sesli ders videoları çekiyoruz. Videolu dersler serisinin ilk bölümünde tamamen ücretsiz host ve alan adı almayı göstermeye ve bir nebze olsun nameserverlarıda yönlendirmeye değinmeye çalıştım.

Son zamanlarda genel olarak baktığımızda bu işlere artık herkes merak salmış durumda. Bu sebepten ötürü, videoda başlangıç olarak bir web sitesinin en temel ihtiyacı: alan adı (domain) ve sunucu (host) almak ve bunları ücretsiz olarak gerçekleştirme konusu işlendi. Videoda bahsettiğim linkler şu şekildedir:

alan adı kaydı için: http://freenom.com
host kaydı için: http://hostinger.web.tr

Videoda tüm detaylar mevcut ancak her türlü soruyu yorum olarak yöneltebilirsiniz. Konuşurken sürç-i lisan ettiysek affola. İlerleyen derslerde görmek istediğiniz konuları ve video hakkında görüşlerinizide belirtirseniz eksiklerimizi o yönde gidermeye çalışalım. Bu Arada Hostinger Ücretsiz Hosting Almak adlı konumuzu okuyabilirsiniz.

Youtube Kanalımız : youtube.com/c/wmhanecom

Bir sonraki Videolu dersler yazımızda görüşmek üzere. Daha fazla videolu ders için Video Dersler kategorimizi takip edin.

Kaynak : http://wmhane.com/tamamen-ucretsiz-web-site-kurmak/