lostyazilim

Yeni Başlayanlar Seo İşlemlerine Dİkkat Etsin

4 Mesajlar 619 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EgeDizayn EgeDizayn WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Analiz Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 58 / 46
  • Ticaret 42, (%98)
Bizler yanıyoruz yeni başlayanlar yanmasın en azından,

Soru 1- Kaç kişi ömürboyu sitede tanıtım yazınız kalır diyen kişilere tanıtım yazısı ve içine 3 adet link ekledi.

Cevap 1- Herkez.

Soru 2- Bunun cebvabını siz verin; verdiğiniz tanıtım yazılarını kaçınız tak,ip ediyor link kaldırıldımı diye, ((Ben takip ettim 3 ay sonra yazı duruyor ama linkler kaldırılmış))

En iyi ve etkili seo kendi yaptığınız seo en azından kalıcı seo seo yaptırıyoruz 3 ay etkisi oluyor daha sonra yapılanlar geri cekiliyor seonun faydası ortadan kalkıyor ama sizin paranız site sahiplerince yeniyor.

sende yapabilirsin bütün forumlara gir üye ol site tanıtım kategorilerine siten için bir tanıtım yazısı yaz bütün forumlara ekle. Çokmu zor millete para kaptırmayın. link satanlar var aylık 3 aylık 6 aylık bunlara diyeceğim yok adam diyor 1 aylık şu kadar istersen diye. AMA SAKIN TANITIM YAZISI YAYINLATACAĞINIZ ZAMAN SİTEYİ İYİ SEÇİN, AMA SECEMEZSİNİZ, Sanş...
SrcnAkty

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
SEO sadece forumlarda tanıtım yazısı yayınlamak değil. Bu konuda katılmıyorum. Tanıtım yazısı yayınlanan siteleri takip etme olayında sonuna kadar size katılıyorum.

EgeDizayn EgeDizayn WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Analiz Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 58 / 46
  • Ticaret 42, (%98)
yeni başlayanlar için; ''Hiç birşey bilmiyorsan en azından forum tanıtımı yapabilirsin'', Manasında yazmıştım. Yeni başlayanlar için, tabiki seo sadece forum tanıtımı değil, sıkıntı yok ufakta olsa fayda sağlarsa bu yazı sevinirim.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

EgeDizayn adlı üyeden alıntı

yeni başlayanlar için; ''Hiç birşey bilmiyorsan en azından forum tanıtımı yapabilirsin'', Manasında yazmıştım. Yeni başlayanlar için, tabiki seo sadece forum tanıtımı değil, sıkıntı yok ufakta olsa fayda sağlarsa bu yazı sevinirim.

Seo tanıtım yazısında etkili bir faktör. Türkiye'de webmaster ve yeni webmaster adaylarında şöyle bir algı var;

"Tanıtım yazısı yayınlanacak ve bu tanıtım yazısı sadece aynı kategorideki sitelere verilecek. Yani müzik sitem varsa bilgi içerikli siteye tanıtım yazısı vermemeliyiz"

Bu algı tamamen yanlış, bu devir kapanalı bayağı bir oldu. Müzik sitenize tanıtım yazısı satmak istiyorsanız bilgi paylaşım sitesine satabilirsiniz. Tabi bu site önceden müzik ile ilgili paylaşım yapmış olması gerekiyor. Tüm içeriğinin müzikle ilgili olması gerekmez.

PR6, PR7 SİTELERE TANITIM YAZISI ÇOK UCUZ, İNDİRİMLİ FİYAT: 50 TL
Bu başlığı gördüğünüz zaman hemen sayfadan çıkın! Eskiden profil backlink, yorum backlink blog backlink o-bu backlink derken pr kasabiliyordun. Artık google bunu önemsemiyor, hatta diyor ki; Biz hata yaptık PR değeri verdik, artık bunların gözümüzde bir önemi yok!

Artık önemli tek şey güncel içerik kaliteli tanıtım yazıları ile desteklenmiş bir site. Sonrasıda ise temiz ve doğal bir seo.

TANITIM YAZISI ALIRKEN DİKKAT!
Tanıtım yazısını belirttiniz bende şunu ekleyeyim: Tanıtım yazısı sattığınız sitelerin güncel olmasına dikkat etin! 40 yazısının 15'i tanıtım yazısı ise o siteye asla ama asla tanıtım yazısı vermeyin! PR'lere bakmayın! güncel ve temiz olmasına bakın!

Page autority ve domain autority puanı yüksek siteleri tercih edebilirsiniz. PR yerine bu değerleri göz önüne alabilirsiniz. fakat yine güncellik ve reklam yayınlarının oranlarına dikkat edin!

TANITIM YAZISINDA KAÇ LİNK BIRAKMALIYIZ?
Tanıtım yazılarınızda 3 link olacak. Bunların 2 tanesi anchor text. 1 tanesi ise url link. (Çok önemlidir! 3'ünüde anchor backlink verirseniz boşa tanıtım yazısına para verirsiniz)

Örn:
Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur. Yayıncılığı en önemli sitesi de www.siteadi.com.tr olmuştur.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Bir seocu değilim. Yanlışlarım olabilir ama bu bilgiler güncel bilgilerdir. Webdost tarafından 15.06.2015 tarihinde 18:06'de yazıldı ve yayınlandı.
elegance81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al