-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar şimdi blogundan az çok para kazananlar var çoğumuzun bildiği gibi.Ben ise size şunu sormak istiyorum 2-3 tane birden blog açıp adam akilli ilgilensem (adsense ye bağlayıp) 6 ayda belli miktarda kazanç sağlamaya başlamış olur muyum ? Bu işten kazananlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.Konuyu doğru yere mi açtım emin olamadım yanlış yerdeyse kapatılmasının bir mahsuru yok.
Edit: bloglar blogspottan alınma olursa sıkıntı olur mu yoksa paralı bir şeylermi ayarlayayım nedir tavsiyeniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Geliştici
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
içerik güzel olursa belirli bir hite ulaşırsanız çok kolay para kazanırsınız site fark etmiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Xin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kazanırsınız hocam fakat şunu yapmalısınız. Her kanaldan para kazanmaya bakın. Yani youtube da ki videolardan , adsense'den bumerang'dan her para kazanabileceğiniz kanalı mutlaka denemelisiniz. Ve kullanmalısınız. Vereceğiniz indirme linklerinde bile affilateveren uploading sitelerinden link vermelisiniz bence.
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Hit yuksek olursa adsenseden göster im basi kazanirsiniz
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Konu fark etmeksizin özgün ve doğru içerikler girdiğiniz sürece para kazanmanız çok kolay.
3 tane farklı kategorilerde blog açtığını ve her birine 6 ay boyunca düzenli olarak yazı girdiğini düşünürsek (adsense reklamlarını alarak) aylık bin lirayı aşkın gelirinizin olacağını tahmin ediyorum.