LiveOrDie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar yeni bir forum sitem var mybb kurulu tema,kategori,plugin vs. herşey tamam sadece konular ve üyeler eksik şimdi site için başka neler yapmalıyım tanıtmadan önce konu açmalı mıyım ? alexa,google a kayıt etmeli miyim edeceksem nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumun kategorisi önemli. Mesela bir fan forum kurduysan sanatçıyla ilgili temel konular yetebilir. Zaten insanların çoğu konu içeriği için değil, ortak zevkleri olan insanlarla kaynaşmak için gelir. Genel bir forum ise iş çok daha zor. İlgi çekici bir çok konu olması ve bu konuların okuyucularda üye olursam böyle konulardan daha fazla yararlanırım hissi uyandırman gerek.
Google'a filan kaydettir siteni de bence şimdiden. Kaldı ki zaten kaliteli bir forum olursa google kendisi de indexler. :)
LiveOrDie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Android forumu
site : androidturk.org
yandex'e kayıt ettim Google'a ediyorum şimdi başka neler yapabilirim siteyi inceleyerek de yorum yapabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Android kullanıcılarını öncelikle face fan sayfasında toplamaya çalışın hocam öncelikle, direk üyeyi zor bulacağınızı düşünüyorum. Facebook sayfasını biraz büyüttükten sonra buradan bazı etkinliklerle üye çekebileceğinizi düşünüyorum. :)
Başarılar.
LiveOrDie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler deneyeceğim en kısa sürede :)