-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba;
Daha önce blog girişimim olmuştu fakat acemilikten başaramadım ve 1 Nisan günü yeni bir site ile tekrardan başladım. Bu sefer öğrene öğrene gitmek istiyorum. Hergün en az 4 özgün içerik girmeye çalışıyorum. Sizce ne zaman tanıtım çalışmalarına başlamalıyım? Sosyal medya sayfaları açtım fakat çok takipçim olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum ordan. Son olarak Adsense hesabım mevcut, reklamları siteye 200-300 hit gelmeye başladığı zaman koymayı düşünüyorum sizce doğru olur mu?
Site Konusu; Finans
Dil; İngilizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam backlink işlerine siten en az 4 -5 ay iken başlamanda fayda var biraz indexin artsın hemde siten otursun. Sosyal medya hesaplarında sürekli paylaşım yap her yazın yayınlandıkça at. O sana sosyal backlink sağlıyor çünkü. Hesaplarını ufak ufak kasmayada gayret göster çünkü bir yerden sonra organic hit seni tatmin etmeyecek ve takviyelerini sosyal medyadan yapman gerekecek. Reklamlarını 1-2 ay sonra koyabilirsin. Doğru yerleşim ve reklam seçimi ile 50-60 hit ile bile günlük 20-30 kuruş kazanırsın. Aylık 9-10 lira hiç yoktan iyidir.
Başarılarının devamını dilerim. Yolun açık olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Sosyal medyanın sana bir zararı olmaz aksine faydası olur. Ayrıyetten yazılarını paylaşım backlink alabileceğin kaliteli yerlere yazmanızı tavsiye ederim. Bumerang kullanıyorum ben sürekli yazarım oraya bana getirisi çok fazla oluyor. Para da kazanıyorum bunun yanı sıra .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paylaşmazsan çok şey kaybedersin. Site ile birlikte sosyal medya sayfalarıda aç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
çalışmalarınıza devam edin hocam ancak özgün yazılar ile bu yolda ilerlemeye özen gösterin bundan sonra sosyal medya çalışmaları ve backlink paketleri satın alarak hem indexlerinizi artırın hemde google da yükselmeye devam edin. ancak backlink alıyorum diyerek kalitesiz gereksiz backlinklerden kaçının sonra sandboxa da düşebilirsiniz saygılarımla
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin tasarımını ve içeriklerini tam olarak otur oyle basla derım. bos kategorı kalmasın