- Kanal Abone Sayısı: 27k (tamamen organik )
- Toplam Görüntülenme Sayısı : ( Organik) 6.5M
- Kanal Kategorisi ve Dili: Viral videolar- Fransızca
- Hesap Durumu: temiz
- Marka hesabı mı? İlk mail var mı?:ilk mail
- Hesap Kayıt Tarihi:2024
- Topluluk Özelliği: aktif
- Adsense Detayları : Satışa Dahil değil
- Para Kazanma Durumu ve Onay Tarihi: 2023
- Kanalın aylık geliri: 7K
- FİYAT: 60.000 TL SON FİYAT
- Lütfen kanal linki istemeyiniz satış sonrası verilecektir viral videolar bildiğiniz.
İlk Mail
Satılık YouTube Shorts Kanalı – Aylık 7.000 TL Gelirli, Organik ve Sürekli Büyüyen Sistemli Kanal!
YouTube uzun video içerikleriyle başladığım bu kanalı, zamanla Shorts formatına dönüştürdüm ve tamamen organik olarak büyüttüm. Kanal şu anda para kazanma açık, aylık ortalama 7.000 TL civarında sabit gelir sağlıyor ve her geçen gün izleyici kitlesi genişliyor. Kanalda hiçbir bot, reklam veya yapay büyüme yöntemi kullanılmamıştır.
Satış Detayları:
-
Kanal tamamen organik ve sağlıklı büyümektedir.
-
Para kazanma açıktır.
-
Adsense hesabı satışa dahil değildir (Yeni alıcı kendi adsense hesabını bağlar).
-
Günlük 1 video yükleyerek bu gelir sağlanıyor. Günlük 2–3 video yükleyen kişi çok daha yüksek kazanç elde edebilir.
-
Kanalın işleyişi ve içerik üretim yöntemleri, alıcıya detaylı olarak öğretilecektir.
-
Kanalı temiz ve güvenli şekilde teslim ediyorum – her şey hazır, sadece üretmeye başlamak yeterli.
Neden Satıyorum? Uzun video kanalım ve mevcut iş hayatım nedeniyle bu kanala yeterince zaman ayıramıyorum. Gerçekten ilgilenecek bir kişinin bu kanalı alıp daha da büyütmesini istiyorum. Kanal, günde 2-3 saatlik bir zaman ayırarak rahatlıkla yönetilebilir.
Aylık Masraflar:
-
ElevenLabs: 6 dolar
-
CapCut Pro üyeliği
Kimler İçin Uygun?
-
YouTube’da kısa video içerikleri üretmek isteyen herkes
-
Hızlı büyüyen bir kanal arayan yatırımcılar
-
Video düzenleme ve içerik üretimine az zaman ayırarak gelir elde etmek isteyenler
Kanalın potansiyeli yüksek. İçerik üretimine biraz daha yoğunlaşan biri için çok daha yüksek kazanç kapısı. Gerekli tüm bilgiler ve rehberlik satış sonrası detaylı şekilde sunulacaktır.
forum dışı iletişim 0553 283 yetmişbir otuzbeş whatsap