-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
konu kapatılabılır forum dısı satıs gerceklestı bırıken 1400 tl alındı..
tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
ayda 600 tl kazanabileceğin kanalı 1000 tl'ye satıyorsun, ilk parayı istiyorsun.
Yedik
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Milleti insanlar keriz sanıyor galiba, ben ismini cismini bilmediğim kanala neden 1000 lira paramı basıyım? Saçma kanalı göstersen ne olur açıkta birsürü kanal var herkesin kanalı hemen kapansın o zaman. Boş konular açmayın. Dilerseniz ben size yaşadığım yeri söleyeyim 1000 lira yollayın ben işimi halledip size 1100 lira yarın ödemesini yapayım. Siz insana diyorsunuz ki 1000 lira ver sonra bilgi boşa konu açmışsınız bu şartları babanıza sunsanız o bile kabul etmez. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
nuridemircan kardesimiz uslubuna dikkat et.. bilmediğin konularda ahkam kesme..
senin youtube konusunda bilgi duzeyin nedır acaba kardesim?
kanal adını vermenle kanalına gıcık olup cekemeyıp kapattırmam kac saatimi alır bilgin varmı?
ama bir dusunurun dediği gibi"Cahile söz anlatmak, köre renk tarifi gibidir." dediği gibi bilmediğiniz için tuhaf gelebilir.
youtube dan biraz anlayan insanlar ki anlayan çok insan var türkiyede hicbiri satış yapmadan kanal göstermez vermez.ayrıca bizim gibiler gibi için bir sitede forumda yer almak herşeydir hatalı veya söylediklerimizin aksi satış konusu olduğu zaman internet aleminde çabuk yayılırsınız bir daha ticaret yapmanız güç olur.. o satışımızda üçkağıt olmaz.
tavsiyem bildiğine konuş bilmediğine sus.
kanalı almadan hepinize söyleyim içeriği alın kendi kanalınızı açın ne güzel dimi.
sonra kanala dıslıke ve bol sıkayetle kapattırın..
sana en basıt ornegı verdım bu uzar gider..
yani bilmiosan sus..
1 kişi bu mesajı beğendi.
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam detaylı bir pm alabilirmiyim içerik hazırlarken render ile uğraşıyormuyuz vs vs