sh06
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler Youtube üzerinden bende para kazanmak istiyorum (mağlum öğrenciyiz) bir çok arkadaş eğitim seti satıyor ve kazanacaksınız diyor.Bende birçok kez almayı düşündüm bu setlerden kimileri bu setlere 10Tl-20TL-50TL hatta 250 TL diyeninide gördüm.Öğrencilik hayatı zordur kimi zaman 20 tl yi bile arar olursunuz.
***Bu setlerden alıp gerçekten kazanan oldumu ? Para boşa gitmemesi için ve gerçekten kazanırmıyım diye böle bir konu açtım.
***Bu setlerde SES EŞLEŞEN'İ geçme varmı ne yaptıysam takılıyorum bir türlü geçemedim :)
Cevap veren kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Ek Olarak: +++
Ek Olarak: ++
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
o setlerden tavsiyem uzak dur..bunu dıınce kac kısıden gene msj alıcam konumuzu baltalıyorsun dıye ama gercek bu..ha o ıcerıkler neye yarar hıc bılmeyen ve herseyı bır anda oogrenmek ısteyenlerın ısıne yarar...ama cok asırı bıseyler katmaz ne nasıl yapılır sadece onları ogrenırsınız.
ayrıca sormak ıstedıgınız soruları konu acarsanız musaıt oldukca cvp larım.sorunuza gelınce
ses eslesen gecmek zordur..
deneynler soyle yapabılıyor.
ses mıx programları ıle mesela dj master vs. o sesın ıcıne arka rıtme muzıgı cok bozmayacak bır ses daha eklıyor.o skeılde renderlıyor(duzenlıyor)ve oncesınde o ekledıgı muzıgı yt kanalına atıyor ve eslesen vermeyecegı ıcın kı ucretsız bır rıtım bulunabılır.sonra onu sılıyor aynı ısımde bu muzıgı eklıyor renderlı halını..
bu sekılde yeme ıhtımalı var fakat enınde sonunda bence patlar.
dıkkat edersen kanal satanlar veya bılgı satanlar cogaldı acaba neden?
yıllların kurtlarının kanlları tektek patladıgından veya yt bazı yılllar bazı aralıklarla yaptıgı sıkma bırakma polıtıkalarındanmı.
oyuzdne artık ınsanlar hem kanal ypıyor hemde ıcerık kanal bılgı satıyor ek gelır olsun dıye.
sana soylede soyleyım kardesım
kolay kolay kımse kendı kanalında ıs yapan ızlenım alan ıcerıgı satmaz genelde daha yavas yukselıse gecen hıt alan para kazanan vıode satar.
haa satan varmıdır olabılır onada helal derım.
ha adam basıt ıcerık satar sans ya send epatlar hıt alır buda ıhtımal cunku aynı vıdeoyu ıkı kanala atsan bırınde daha cok ızlenır sans.vs faktorler.
sımdlık bukadar.