-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yabancı müzik kanalı türkçe çeviriler yapsam ve bu kanalda gördüğüm üzere müzikler telifsiz dahi olsa para kazandırma ibaresi yoktur demekte. Para kazandırmayan bir dal ile uğraşmak istiyorum. Fakat bunu kitle yakaladıkça reklama topluluk paylaşımlarıyla sponsorlar bularak yapsam yaptığım editlerin bedelini karşılayabilir miyim? ÖNERİLERE AÇIĞIM.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
SocialUZM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
İnternetten Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çeviri sitesi açtığın zaman reklamdan gelir elde etmezsen altından kalkman biraz zor olur hocam illaki reklam yerleştirmek zorundasın ve tutturabilirsen çok güzel yerlere gelebilirsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
SocialUZM adlı üyeden alıntı
Çeviri sitesi açtığın zaman reklamdan gelir elde etmezsen altından kalkman biraz zor olur hocam illaki reklam yerleştirmek zorundasın ve tutturabilirsen çok güzel yerlere gelebilirsin :)
Çeviri kanalı olarak 3-4 tane büyük kanal var başkada tanınmış kanal diyebileceğim kanal yok. Bir tanesi ile instagramdan görüştüm. Bu işi hobi olarak yapıyorum dedi ve para kazanma olmadığı için 3 yıllık emeği 250k ya yakın abonesi olan bir çeviri kanalı. Ve halen daha hobi olarak yapıyorum diyor. Diğer çeviri kanallarında dahi reklam yokken ben nasıl kazanabilirim dedi. Ben de bu ön yargıyı kırmak adına bu işe girsem reklam alabileceğim sponsor bu platform aracılığıyla bulabilir miyim bunun soruları aklımda var 1 yıl emek edip sponsor da bulamadığımız zaman bi garip olacak durumuda var.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
SocialUZM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
İnternetten Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sponsor bulursan rahat edersin ama biraz zor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.