ozantuncer adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım şu;
Benim videolarımı isteyerek izlemeyen,isteyerek abone olmayan yada isteyerek like yapmayan birisi yada birilerinden ne fayda gelir?
Kendileri oğla olarak gelse daha iyi değil mi?Kaçırdığım bir şey mi var?
Doğal olarak gelmesi zaten daha iyi bu tartışılmaz, fakat isim yapabilmek videonuzu dogal kişilere ulaştırabilmek için kullanılan aracı bir firmayız, burdan cıkarmanız gerekn sonuc
1k izenim aldım o garanti sonradan dogal olarak 10k olcak değil, dogru etiket ve başlıgı seçtiken sora, youtubede istediğiniz anaktar kelimede "Farkedilir" olabilmek için kullanılıyor. Özgün kullanıcı arkadaslar için bunun faydası tartısılmaz derecede cok cunku zaten özgün video , özgün baslık , özgün açıklama var üstüne üselik izlenimde aldıkları zaman " Anahtar kelimede " başarı saglıyorlar ( özgün kişilere ulaşabiliyorlar ).
Spam amaclı calısan arkadaslar ise, yine özgün , videolarındaki reklamları gösterebilicek
kitleye ulaşmak için kullanılıyor. Kullanmak şartmı? Değil. Fakat kullanıpta dünya sıralamsına giren, populere giren, birçok arkadasımız bu sekılde kazanç elde ediyorlar.
Umarım açıklayıcı olmuştur.