Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() 48 saatde 106 organik kanlı canlı abone kasma programı |
|
||||
|
||||
uygunindir site rusça ingilizce yada başka dil olsa çok iyi ama çok zor kullanımı
|
||||
🎌http://bit.ly/IceCreamRollsTV
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
hocam yorumu sizin videoalrınıza atmıyorn başka kanallardaki videolara atıyor çalışdıramadıysanız whatsapp 05348494811 buradan yazın tarif edeyim
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
garanti isteyenler youtube kanalımda resimlerim ve cep numaram var |
|
|||
|
|||
Alıntı:
programı kullanmadan ne hakla ben bu sisteme güvenmem diye biliyorsunuz programım gerçek hedef kitlesi yakalamak içindir kullanmak isteyen kullanır |
|
|||
|
|||
garantiyi siz nasıl ve hangi hakla veriyorsunuz? Nerede oturduğunuz belli mi? Nasıl garanti verebiliyorsun? Yarın birisinin hesabı çalınırsa sen çalmasan bile nasıl garanti edebilirsin? Program doğrudur çalışıyordur ona bir sözüm yok ancak ben pek tavsiye etmiyroum herşeyin doğalı güzeldir.
|
|||
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
kardeş sen iyimisin ? benim programım çalışıyor ve ben lisans satarak ek gelir elde ediyorum ve sen benim ekmeğime taş koyuyorsun konumu lekeleyerek benim programım sorunsuz çalışıp hizmet veriyorsa gerisi beni ilgilendirmez hesap çalınma sözünü kullanmak için programım ile ilgili ola bilecek bir kanıtın varmı lütfen boş yapmayın ve konumda boşa yer kaplamayın birdahaki mesajınızda böyle bir söz kullanır iseniz haksız yere konumu baltaladığınız için şikayet konusu açıcam |
|
|||
|
|||
başka win7 pc de denedim oda çalışmadı burda kaldı:
![]() |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (1 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
umudunmavisi |
Seçenekler | |
Stil | |
|