-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle Allah bağışlasın, çok tatlı maşallah :) Prensesin kanalıda ilk aşama için gayet güzel. Tabii ben işin profesyoneli değilim, sadece ileride bir youtube girişimi fikri olan biri olarak söyleyebileceğim, video küçük resimleri daha dikkat çekici olabilir. Dikkat çekicilikten kastım karışıklık değil. Basit, sade tasarımlar bazen daha hoş görünüyor. Hele telefonun çocukların ellerinde olduğunu düşününce :) Umarım hedeflerinizdeki milyonlara ulaşırsanız bir an önce. Başarılar size ve minik yavrunuza :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yabancı çocuk kanallarına göz at ve küçük resimleri ona göre ayarla. Bu kanalı çocuklar izleyeceği için ve çoğunun okuma yazması olmadığını düşünürsek küçük resimlere kafa yor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resımlerı buyutmem gerekıo anladım . Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
- Hocam öncelikle görüntü kalitesi çok kötü, hangi telefonla çekiyorsunuz bilmiyorum ama çevrenizde kamerası güzel telefonu olan tanıdığınız varsa video çekmek için ödünç alın derim.
- Videolarda çok fazla titreme var, özellikle hayvanat bahçesi videosu gibi açık alan çekimlerinde. Zaten düşük olan çözünürlük, titreme de eklenince hiç izlenemeyecek hale getiriyor videoyu. Eğer düşük bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız 300tl civarı fiyatlara gimbal alsanız iyi edersiniz.
- Başlıklar neden yanyana Türkçe ve İngilizce yazıyor? Siz video ayarlarında Türkçe ve İngilizce olarak başlıkları ayrı ayrı ekleyin, Youtube insanların tarayıcı diline göre zaten ayarlıyor onu. Bir de global olmak istiyorsanız en azından başlıklardaki ingilzceye daha dikkat etmeniz gerekiyor. (animalpark yerine zoo gibi, liken yazmamak gibi)
- Diğer arkadaşların da söylediği gibi küçük resimlerde sade bir görsel üzerine tek bir text atılması ya da ifade konuşması gerekiyor. Şuanki hali ile resimlerin bir odağı yok.
- Video kurgularında aralarda giren emojiler dışında pek bir şey göremedim açıkçası, muhtemelen yeni başladığınız için 4 gün uğraşıyorsunuzdur ama emin olun eliniz biraz alıştıktan sonra şu kurgular 10dknızı almayacak. Sizde birkaç saat içerisinde bundan kat kat daha güzel kurgular yapabileceksiniz.
- Ses geçişlerinde fade in fade out kullanın. Müzik biter bitmez direkt farklı bir müzik başlıyor, insan aptallaşıyor.
- Videolarda mutlaka açıklama bulundurun, mümkünse bunu da başlıkta olduğu gibi Türkçe ve İngilizce ayrı ayrı ekleyin. Yanyana değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
müziklerden telif yiyebilirsiniz başarılar dilerim.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam özellikle çocukların yer aldığı videolar içeren kanalları youtube bir ara kapatmış çocuklar istismar ediliyor bir şekilde kullanılıyor diye. Hatta geçen burada da bir konusu vardı. 15 milyon abonesi varmış kapatmışlar sayfayı. Umarım başınıza gelmez. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
istismarla ilgili düzenlemeler yapıyor youtube dikkat edin. Müzikler telif sebebi bu arada