Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz günlerde bir başlık açıp videonuzun bir başka site, blog veya forumda yayınlanmasının size bir katkısı olup olmadığını sormuştum. İlgili başlık için bkz.: Link

Ne yazık ki tek kişi yanıt verdi. oyunbozan08 'e tekrar teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla videonuz bir başka yerde yayınlandığında size katkısı oluyor. Eğer ziyaretçi o videoda reklam görüyorsa, bundan da kazanç sağlıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum; ancak emin değilim.

Geleyim konuya... Eğer YouTube kanalında İngilizce içerik üreten arkadaşlar varsa, bu içeriklerde de tatil, turizm, oteller, konaklama, yeme-içme gibi turistik konulara değindikleriniz varsa İngilizce seyahat bloğumda paylaşmak istiyorum. Herhangi bir talebim bulunmuyor. Bir içerik hazırlar ve yayına alır, ardından da sizin videonuzu seve seve paylaşırım. Sonuçta ziyaretçimin sayfada daha uzun süre kalmasını sağlayabilirim. Bu konuda da bir başka başlığa önerisini yazmış olan vahdettin 'e teşekkür ediyorum.

Kanalınızı paylaşamam; ancak konuyla ilgili video içeriğinizi İngilizce olması şartıyla koyarım. Zaten öyle bir içeriğiniz mevcutsa özelden gönderebilirsiniz.

İyi forumlar...