-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ne tür reklamlardan bahsediyorsun. sporsor tarzı içeriğin içerisine yerleşenlerden mi?
reklam veren kanalını beğenirse boş kanala bile reklam verebilir. tamamen anlaşmana bağlı.
kanalının linkini atarsan özelden bir bakayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Video Editor
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video içi tanıtım varya hocam 10-30 saniyelik bir tanıtım yapılıyor o şekilde ama bunu yaparken kanala zarar vermemek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu şekilde video içi sponsor alıpta gözden düşmeyen görmedim. Kusura bakmayın ben video izlerken "durun durun ne anlatıcam falanca oyun var" diyen videolar izlemem. Gördüğüm an bir daha o kanalın videolarını izlemiyorum. Ve emin olun bir çok kişide bu böyle. Seçim sizin tabii. Bırakın youtubedan aksın para. Bi aylık parayı peşin alayım diye kanalınızı bitirmenin anlamı yok.
İnsanlar içerik istiyor, sizin videonun ortasında başka bişeyden bahsetmenizi değil. Youtubeda en reklamı geçiyorsunuz. Ayrıca hiç öyle 10snlik reklama denk gelmedim. Rahmetli barış özcan bi girerdi 15dk videoda 10dk sponsor reklamı yapardı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Oyun(cs:go) ile ilgiliyse kanalıniz direkt $ olarak sponsor ayarlayabilirim size.
https://www.yazilimaktif.com/