Pm'e yanıt verildi :)
YKaynak adlı üyeden alıntı
İndirdim, daha çok kullanıcıya sahip olursa güzel bir program olacak gibi.
Bir eksik fark ettim gerçi; google browser'a bakayım dedim "I am not a Robot" adlı captcha sisteminde duruyor doğal olarak. Bu konuda bir şey yapılabilir mi?
Öyle bir sorunla karşılaşmadık fakat sistemi aktif olarak kullandığınız bir makinaya kurmanız sizin için daha iyi olacaktır. Captcha'ya düştüğünde görev tamamlanmaz ve kredi kazanamazsınız.
androidkurdu adlı üyeden alıntı
hocam sisteminize kayıt olmak isterim ama bir kaç sorum var özer hit gibi aşırı kredi harcayız az kredi mi veriliyor günde 600 adet hit için günlük 10kdan fazla hit gidiyordu 24 saat pc açık kazandırdıgı hit 20 30k hit program sürekli kapanıyordu kapandıgı için krediler verilmiyordu
Hocam ince eleyip sık dokuyoruz mümkün olduğunca herkesin programı kullanabilmesi için en optimize şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. 1 bilgisayarla 500 adet link eklerseniz sitede aktif kullanıcıyı 100 kişi anca görürsünüz. Aktif kullanıcımızı artırmak ilk amacımız ne kadar çok kullanıcı olursa o kadar sistem kullanılır olur ve sizinde o kadar işinize yarar yani sistemden çok daha fazla faydalanmak isteyen her kişiyi daha fazla bilgisayar kullanmaya teşvik etmek zorundayız. Sizlerin de anlayışını bekliyoruz ki sitemden en iyi şekilde yararlanın diye.
Muhtemelen yanlış bir işlem yapıyor olabilirsiniz sistemde bakımlar haricinde hiç çalışmamazlık olmadı.
Programın yeni versiyonlarını takip edebilirsiniz her bilgisayara kurulabilen 32 bit sistemi için bir çalışma yaptık muhtemelen çalışacaktır aksi halde benimle iletişime geçerseniz size yardımcı olabilirim.