-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Uc ay once kanalimdaki para kazanma kismini aktif hale getirmek icin internette izledigim bir video uyguladim. Videoda kanalinizi actiginiz mail ile adsense basvurusu yaptiginiz mail farkli olsun diyordu. Bende oyle uygiladim ancak kanalimdaki gmail adresiyle siteme adsense almistim zaten. Bu yuzdende ayni kullaniciya ait bir hesap zaten mevcit oldugundan basvurunuzu kabul edemiyoruz diye bir mail geldi. O siralar da da adsensehesabim kapatildi bilmiyorum bu sebeple mi. Ben gecersoz tiklama zannetmistim ona gore itiraz basvurusu yaptimyaptim. Kabul edildi geri acildi hesap. Simdi baktigimda kanalimdaki para kazanma butonu gecersiz tiklama nedeniyle devre disi birakilmistir yaziyor.
Ne yapmam gerekir. Sitemdeki adaense hesabini kullanarak nasil kanalimdan para kazanabilirim.
umayya40@gmail.com
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Kanalda sorun varsa, yeni kanal açmaktan başka şansınız yok. Ancak tüm siteleriniz tüm kanallarınızı tek adsense hesabında kullanmanız gerekiyor.
Youtube de adsense bağlama yerinden deneyin isterseniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yeni kanal actim. Peki nereden baglayabilirim. Pek bilmiyorum da.
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yeni hesap actim onunda para kazanma kismini aktif hale getirmek icin basvurmadim diger olay gibi olmasindan korktugum icin. Simdi bu kanalin para kazanma kismini aktif hale getirirken. Sitenin adsense gmail adresoni mi vermeliyim. Hesap hepten banlanorsa doye korkuyorum.
umayya40@gmail.com