amatoryus adlı üyeden alıntı

youtube yi bir iş veren gibi düşünün, youtube bir yerden mal alıyor ve siz bu malı taklit edip aynısını youtube ye satmaya çalışıyorsunuz '' kazanç sağlamak için '' siz olsanız taklit mala para yada önem verir misiniz? tabiki vermez siniz.. bu durumda ne yapacaksınız; özgün bir şey üretip youtube de satmaya yani yayınlamaya başlayacaksınız.. bunca zamandır gördüm ki youtube de özgün olmadıkça ve farklılık getirmedikçe hiç bir şekilde kanalınız tutmaz tutsana bir yerde patlar telifler vss gelmeye başlar, bunu 3-4 senelik youtube tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Ben veririm. Eşortman düşünün. Pazarda 30 tl'ye alabilirsiniz. a markası 70'e, b markası 120'ye, c markası ise 400'e satar. Kiminin kalitesi iyidir, kiminin marka imajı. Dediğim kulvarda ingilizce ve türkçe altyazı seçeneği ile yayınlayan nadir kişiler var. Ben bile bazen özlediğim bölümler oluyor, açıyor , arıyor, uzun sürede buluyor ve izliyorum. Sadece 15 saniyelik kesit için 1 saat harcıyorum belki. Özgün olması için de ses değiştiririz :)) Videoyu kısaltır veya uzatırız ne bileyim. Kurtlar vadisinde mematiyi yaşatıp, polatı öldürecek değiliz sonuçta...

mucosoft adlı üyeden alıntı

Araştıracaksın, eğer sahibi izin veriyorsa videonda kullanabilirsin. :)

Herşeyde olduğu gibi bunun sahibi de izin vermiyor. Yayınlama başvurusu var ama tv için geçerli.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Eninde sonunda kapanır ne yaparsan yap. Erken
kapanırsa şanslısın, en azından vakit kaybetmemiş olursun :)

Normalde animenin tüm bölümlerinden part part kısımlar alacaktım ama iptal oldu dediğiniz gibi. Peki tavsiye film önerisi veren kanallar var mesela. Bende tavsiye anime öneri listesi yapsam herhalde ceza yemezdirim ?