Tek mail hesabı ile birden fazla youtube kanalı açma devri başladı. Bu özelliğin nimetlerinden faydalanmak içinde birden fazla telefonunuz olması gerekiyor. Açtığınız her kanal mutlaka onay istiyor. İşte bu noktada ben sizi bu dertten kurtarıyorum.

1 tel onaylı mail adresi + 5 tel onaylı kanal: 10 tl

Tek tek kanal almak isteyenler için ücret: 3 tl

kanallar kullanılmamış sıfırdır. Kanal isimlerini siz belirleyeceksiniz ve siparişi kısa sürede teslim alacaksınız. Tek mail içinde yüzlerce kanal barındırabilir hepsini bir panelden yönetebilirsiniz. Bunun keyfini yaşamak istemez misiniz?

Hızlı Sipariş Teslimi İçin Linkteki Sipariş Formunu Doldurup Yollayın
http://yadi.sk/d/nRaKVNzZ80w6j

Sipariş için skype adresim: ismailakin_01@hotmail.com
Yada PM
Ödeme iş sonu alınır

Aklınıza gelebilecek sorular.
1. Bu 5 kanal aynı hesaba bağlı biri ban yerse diğerleri kapanır mı?
Böyle birşey söz konusu değil. Daha önce denedim bir hesaptaki her kanal bağımsızdır. O kanala kullanıcı adı ve şifre alabilir hatta yeni mail atayıp o kanalı bağımsız hale getirebilirsiniz. Bir hesapta 5 kanalım vardı özellikle birini banlattım diğer hesaplara hiçbir zararı olmadı
2.Bu tek hesapta açılan 5 aynı kanalın hepsi botlarla kullanılabilir mi ?
Evet bu beş kanalın hepside ayrı ayrı botla kasılabilir.O kanallara şifre ve Api kodu alabiliryorsunuz. Yapamazsanız detaylı anlatım videosunu ekleyebilirim

Sizin başka sorularınızda olabilir yorum olarak atarsanız cevabını buraya ekleyebilirim.

Panelin Görünümü

İş ortaklığı onayı