-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
web site tasarım vb.
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benim bildigim ulasma kanalı yok hocam. Telif uyarısı gelirse dolar gri kalsın, gelmezse yeşil :)
http://ordanburdan.net
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Yeni gireceğim için Youtube işine, herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.
Durduk yere web adsense hesabım banlansın istemem.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hala cevabı alamadık,web adsensemizi sorunsuz olarak youtube'da kullanabilir miyiz, benimde pinli ve her ay ödeme aldığım web adsensem var,youtube'da kanal açsam burada direk kullanabilir miyim,youtube kanalımda adsensem banlanırsa web'de de otomatik olarak banlanır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
web site tasarım vb.
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynı adsense hesabınızı youtube kanalina baglayıp kullanabilirsiniz.Banlanma durumu hakkinda kesin bilgim yok ancak youtube da banlanırsa hesap komple gider diye tahmin ediyorum.Cokca riske girecekseniz Youtube icin ayri bir hesap acip basvuru yapin bence...
http://ordanburdan.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar benim şimdi 1 Hosted Account yazan Adsense hesabım var bunda kanal da tanımlı sorun yok fakat ayrı bir gmail alıp açtığım kanalı bir türlü adsenseye kanal ekleme olarak bir türlü yapamadım. 2.hesabımda para kazanma kırmızı ve "Bu hesabın para kazanma özelliği, kapalı bir AdSense hesabı nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin veya AdSense hesabı ile yeniden bağlantı oluşturun." böyle yazıyor fakat yükleme yaptığımda videoya para kazanma eklediğimde reklamlar çıkıyor ve dolar işareti yanıyor :S Şimdi elimde videolarım var yüklesem miii hesabı silsem adsense onaylı hesabımdan yeni kanal açıp devam mı etsem ne entrersan birşeyy