madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya youtube falan demişsinde sanki google motorundan bahseder gibi konuşmuşsun aynı zamanda. yani tam olarak şikayetiniz ney? videoların tıklanmaması gibi bişey mi ?? youtubede tıklanmak için kalite şart oldu artık ruhiden sonra çok profesyonel kanallar açıldı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa görüntülenmesi 2 gün önce bu saatlerde 400-450 iken 260'a düştü tıklanma var kazanç normal ama izlenme düşük tek sıkıntım izlenme. Googleden kastın bunu çıkartabilirsin= Beğeni artıyorken videolarda sıralama konusunda ne aşağı ne yukarı hep aynı sırada.
En büyük şikayetim 390 video yükleyen adam 1000 abonesi var.
Benim 281 tane video var 57 abone.
Ve video izlenme sayısıda çok düşük.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
videoların insanlarda uyandıracağı meraka göre değişimler olur. sabit bir tıklanma beklemen yanlış. kaliteli videolar yapıyorsan tıklanacaksındır emin ol
Ek Olarak: sana tavsiyem korku konulu videolar yap bu ara iyi gidiyor. nerde çakma efsanevi olay varsa gerçek gibi anlat arkayada gerilimi koy ve öne çıkan resmi ilgi çekici yap tamamdır :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fark ettimde bazen izlenmeleri geç gönderiyor şimdi rakam normale dönüyor.
İzlenme rakamları gecikiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube işi acayip bir şey. Mesela bir kanal izledim daha ilk videosu, yaklaşık 40 dakika gibi bir şeydi. Video vlog. Adam yediğini içtiğini videoya almış. İlk videosu ve 1 hafta içerisin 300 bin üzeri izlenme almış. Nasıl yapmış, ne yapmış bilemem ama adamın yaptığı harbi saçma ama izlenmiş. Senin de ne yaptığını bilmiyorum ama zamana bırakman ya da aşırı reklam yapıp dikkat çekmen gerekir ki izlenebilesin.
http://mertaluc.net