lostyazilim

Youtube'da kanalında bol takipçisi olanlar için yeni bir para kazanma yöntemi

5 Mesajlar 1.383 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

qikiki qikiki Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bugün '' Patreon '' isimli bir siteyi keşfettim. Siteyi sizlere anladığım kadarıyla anlatmaya çalışıcam. Youtube da düzenli video paylaşan ve çok takip takipçisi olan kişilere mali destek olmak için açılmış bir sayfa. Bu sadece youtube olmayabilir başka şeylerde olabilir tam emin değilim. Ben youtubeda Efe Aydal'ı takip ediyordum. Videoları hep ilgimi çekmiştir. Baya da takip edeni vardı. Twitterda patreondan cevaplamamı istediğiniz sorular var mı diye bir twit atmış bugün. Bende patreon ne acaba diye merak ettim siteyi buldum üye oldum. Üye olduktan sonra Efe aydal'ın patreon hesabını buldum. Videolarını direk izleyeceğimi düşünüyordum ancak sonra baktım ki orda 1 dolar 2 dolar vs. diye artan bir para yatırma yeri gördüm. Sonra anladım ki videoları görmek için kanal sahibine yardım için para yatırmak gerekiyor.

Bunu şu amaçla yapmışlar. Aslında Efe Aydal patreondaki yayınlandığı videoları normal youtube kanalında da yayınlıyor. Ama eğer kanal sahibine destek olmak istiyorsanız patreon hesabına para yatırıyorsunuz. Ayrıca patreona üyeyseniz kanalın sahibi bazı kişilere hediye gönderebiliyor. Hatta patreon üyelerine özel canlı yayın yaparak soru cevap alıyor. Tabi bunları yapabilmeniz için patreondan kanal sahibine 1 dolardan 50 dolara kadar bir yardım yapmanız gerekiyor. Efe Aydal patreon sayesinde şu an 994.20 dolar kazanmış. Sizinde bu tarz bir youtube kanalınız varsa patreonu deneyin derim. Sizin için de bir ek kazanç olur. Tabi patreon işine girmeden bir araştırma yaparsınız ona göre girersiniz. Ben sadece eğer böyle birşey yapmak isteyen varsa yardımcı olmak istedim. Çünkü şu an Türkiye de fazla bilinmiyor. Ama bence ilerde adını daha sık duyabiliriz.

wmaraci
reklam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Paypal gibi bilindik bir sistem varken neden böyle birşeye özen gösteriyorsunuz ki?

• Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Paypal gibi derken? Patreonla dediğinizin ne ilgisi var anlamadım?

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)

qikiki adlı üyeden alıntı

Paypal gibi derken? Patreonla dediğinizin ne ilgisi var anlamadım?

Paypalın bağış sistemini kastetmiş ama yanlış anlamış. Bu sistem güzele benziyor ama elbette dediğin gibi araştırıp girmek gerekiyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Paypalın bağış sistemini kastetmiş ama yanlış anlamış. Bu sistem güzele benziyor ama elbette dediğin gibi araştırıp girmek gerekiyor.

Tamam da bu paypalın bağış sistemine göre çok farklı bir sistem ekstra özellikler var. Benim dikkatimi çekti. Bence ilerde fazla duyacağımız birşey olabilir patreon.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al