koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu ipucunu *** da gördüm kendi fikrim değildir.
Orada bir kanal sahibi ipuçlarında bazı oynatma listelerinin oluşturulduğunu ve rakipler tarafından bu listelere sizin videonuzun konulup önerilenlerde ve aramalarda çıkmanızı engellendiği gibi bir şey yazmış. Gerçekten etkisi varmı bilmiyorum ki tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Bunun üzerine kontrol ettim ve bazı oynatma listelerinde mesela 10 tane şarkı videosu koymuş şahsın biri ve içerisinde 10 şarkının yanında benim bir videom var konu ile alakasız. Bunun gibi 3 yada 4 liste ile karşılaştım. Hatta bir tane listede oluşturulmuş saçma sapan isimle ve 1 gün benim video o listede kalmış ertesi gün oynatma listesinin içine baktığımda video kalmamış.
Şimdi bende sadece önlem olarak bu oynatma listesini oluşturan hesabı engelledim ama sadece bu işlem sanırım benim videolarıma yorum yapmasını engelliyor bu Youtube de engellemenin başka etkisi oluyor mu ? Benim videomu bu kişinin oynatma listesinden çıkaramaz mıyım yada bu tip durumlar yaşanmaması için ne gibi önlem alabilirim ?
Meliksahh
Reklam Satışı Yapılmakta
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle birşey varsa ortalık karışır 300 tane videom var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle bir olay varsa herkes birbirine saldırır kanallar çöker gider ama youtube bunu fixler bence varsada
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle söyleyeyim hocam, oluşturulan oynatma listeleri, sizin videonuzla kendi videolarını eş değer göstermek içindir. Çoğunlukla önerilen videolara çıkmak için yapılır diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Z**
-