lostyazilim
tr.link

Youtube Dersleri 2 - Hangi Network (Partner) Seçmeliyim [Videolu Anlatım]

6 Mesajlar 2.786 Okunma
acebozum
tr.link

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)

Youtube Dersleri Bölüm 2'den devam ediyoruz. Sorularınız için Video altı veya Forum'dan yazabilirsiniz ;

elektronikssl
webimgo

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)
Teşekkür ederim, elinize sağlık hocam :)

• Üyelik 22.12.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)
adsense mi partnermi önerirsiniz ?

hesaplarım şuanda adsense bağlı. partner daha mı iyi olur?

• Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)

xPaylas adlı üyeden alıntı

adsense mi partnermi önerirsiniz ?

hesaplarım şuanda adsense bağlı. partner daha mı iyi olur?

Şu anda Youtube'da ne derece oldugunuza bağlı. Örnek olarak başlangıç seviyesindeki bir kişinin
Adsense ile başlamasını uygun bulmuyorum. En azından deneme yanılma yapılıyorsa, Partner iyidir.
Bunun dısında, kanallarınızın görüntülemesi iyi, kazançlar günlük artış gösteriyorsa veya sabitse Adsense iyidir.
Ödemeler Google güvencesinde olduğu için, hani en azından insanın içi daha rahat olmakta. Birde, Adsense Çok çok iyi
paralar da kazandırabilir, çok çok düşük paralarda, bu birazda kategorinize vs. bağlı..

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim, elinize sağlık hocam :)

:) Umarım yararlı olmuştur

wmaraci
wmaraci

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Ya arkadaş youtube bırakalı çok olmuştu tekrar bir başlasam mı diyorum seni izledikçe de botlar adamın belini büküyor valla. Vds- vps si, ip si kanalı maili botu derken zaten elinde çok bir şey kalmıyor. Birde düzenli yapılan kıyımlar alıp uçuruyor her şeyi. Tam güzel derken bir telif bir şikayet çat kanal uçuyor. Velhasılı kelam şöyle hepsini içinde barındıran bir bot yapın Gürkan kardeşim. Sağlam olsun bu saydıklarımı otomatik yapsın fiyatı da makul olsun bak emin ol çok tutar. Çünkü yt de ciddi çalışacak adam gerçekten çok fazla ödeme çıkarmak zorunda kalıyor. Ve bu durum adamı zaten soğutuyor insanı.
Baykus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Ya arkadaş youtube bırakalı çok olmuştu tekrar bir başlasam mı diyorum seni izledikçe de botlar adamın belini büküyor valla. Vds- vps si, ip si kanalı maili botu derken zaten elinde çok bir şey kalmıyor. Birde düzenli yapılan kıyımlar alıp uçuruyor her şeyi. Tam güzel derken bir telif bir şikayet çat kanal uçuyor. Velhasılı kelam şöyle hepsini içinde barındıran bir bot yapın Gürkan kardeşim. Sağlam olsun bu saydıklarımı otomatik yapsın fiyatı da makul olsun bak emin ol çok tutar. Çünkü yt de ciddi çalışacak adam gerçekten çok fazla ödeme çıkarmak zorunda kalıyor. Ve bu durum adamı zaten soğutuyor insanı.

Bir arkadaşım var, Youtube + Php bilgisi çok yüksek. Onunla bugün 4 saatlik bir skype görüşmesi yaptım.
Saydklarını yapıcaz ama mali destek olması lazım, baya hemde, ilerleyen zamanlarda mümkün olucak, şimdilik sadece takip et beni başkan :)
İnşallah söylediklerini yapıcaz, inşallah hep beraber kazanacağız. İnşallah..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al