lostyazilim

YouTube Hakkında Soruları Alayım :)

4 Mesajlar 687 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Herkese merhabalar şuan bilgisayar kursundayım saçma sapan Word'den kimlik falan çiziyoruz herkes hala yapıyor bitireli 20 dakika oldu forumda takılıyorum boş vaktim de çok olduğundan ara ara foruma dönüp yorumlara cevap vereceğim. YouTube ve Adsense hakkında bütün sorularınızı yazabilirsiniz.
Telif hakkı, Adsense, YouTube Seo gibi gibi...

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

halitaga halitaga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 840
  • Beğeniler 351 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
Youtube üzerinden alınmış adsenseye blogspot veya com site bağlanır mı?
sinans1996

kişi bu mesajı beğendi.

imzam yok

umat umat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 16 / 31
  • Ticaret 5, (%100)
O zaman youtube ile ilgili daha önceden forumda açtığım ancak cevap alamadığım bir soruyu sorayım :D

Youtube'un özgün olmayan videoları seslerinden ve daha bir sürü kriterden tespit ettiğini, özgün olmayan video kanallarını banladığını bir kaç makalede okudum ve bununla ilgili bir kaç video seyrettim. Doğruluğunu ve yanlışlığını tecrübe edinmedim.

Soruma gelecek olursak;

Biliyorsunuz ki internet de ücretini ödeyerek satın alabileceğimiz ses efektleri ve çeşitli temalardaki (korku, eğlence vb.) müzikler mevcut. Youtube projesi için hazırlayacağım videolarda bu müzikleri kullanmak istiyorum. Youtube bu duruma nasıl yaklaşıyor acaba? Ben herhangi bir emek hırsızlığı yapmamış oluyorum, hak sahibine ücretini ödeyerek müziği satın almış oluyorum ve videomda kullanmak istiyorum ancak satıcı bu müziği birden fazla kişiye sattığı için farklı biri de bu müziği satın alıp kullanmış olabilir. Eğer video arka planında müzik kullanmak istiyorsam müziği de mi kendim yapmam gerekiyor?

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
@halitaga Maalesef hayır hocam eğer domain .blogspot.com şeklindeyse buna izin verilmiyor fakat ben YouTube hesabımın bağlı olduğu adsense hesabına bloğumu bağladım şöyle : domain aldım ve www.asosyalcoder.com bloğumu o şekilde bağladım :)

Ek Olarak: @umutatamis hocam şimdi çok büyük kanallar bile bazen satın aldıkları müzikten telif yiyebiliyor. Bunun nedeni ise dediğiniz gibi seslerden botlar yakalıyor. Telifini satın aldığınız bir müziği kullanmanızda hiç bir sakınca yok bana kalırsa çünkü eğer telif hakkında bir şikayet aldığınızda satın aldığınızı kanıtlayabilirsiniz. Ancak satın almadıysanız da aldım diyecek haliniz yok değil mi :)

Sosyal olan her şey.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al